Pitkäperjantaina käväistiin koko porukan kanssa Salossa mätsärissä. Hippi ja Nuuka osallistuivat itse mätsäriin ja Niitti yleisönä + treenailemassa TOKOa häiriön alla. Aikuisia sammareita pyöri kehässä 4kpl (Hippi, CH Navarana, JCH Snowmist Paint it Black ja Arttulan Fakta), ainakin kolme sai punaisen nauhan, muttei yksikään sijoittunut. Yhteensä isoja koiria oli 50-60. Hipin käytös kehän ulkopuolella oli varsin äänekästä ja miesmäistä, liekö se nyt sitten vielä astutusreissun peruja vai onko se muuten saanut jostain ison egon kohotuksen taas kerran..

Nuukan käytökseen sekä kehässä että sen ulkopuolella olen tosi tyytyväinen. Pentuja (4-12kk) mätsärissä oli n.50kpl. Nuuka sai sinisen nauhan, mutta käyttäytyi ekassa näyttelykoitoksessaan kuin vanha tekijä. Päästiin 7-8 parhaan joukkoon ja siitä joukosta tuomari miettikin sijoitettavia tosi kauan ja 4,5kk vanha Nuukkis jaksoi hienosti seisoskella ja esiintyä koko sen ajan. Ravaaminenkin sujui ilman suurempia kengurunloikkia, olin tosi yllättynyt ja hirmu ylpeä pikkumiehestä jonka häntä heilui kehässä makkaran toivossa taukoamatta :) Vielä voitas pari mätsäriä ensi kuussa käydä, mikäli niitä lähelle ja sopivana ajankohtana ilmaantuu, niin eiköhän toukokuun pentunäyttely(t) pitäisi esiintymisen puolesta sujua ihan hienosti!     

Niitti odotteli autossa kun Hippi ja Nuuka kiersi kehiä. Pentujen jälkeen alkoi pienet koirat samalla tuomarilla joka oli pennut arvostellut ja Niitti pääsi ottamaan mätsärihulinassa häiriötreeniä. Otettiin seuraamista ja jääviä, aluksi palkkasin namilla, kunnes tajusin että loput makkarat on autossa ja siirryttiin lelulla (hanskalla) palkitsemiseen. Tässä kuvia pikku TOKO-mittelistä:

Seuraamista:

1408761.jpg 

Sivu:

1408763.jpg

Liikkeestä seiso:

1408769.jpg

Liikkeestä maahan:

1408785.jpg

Ja toki Niitti poseerasi penkin päällä:

1408800.jpg