Kokemäellä teimme näyttelyreissun siis sunnuntaina 30.3.2008 ja toden totta, Bio Groomin Super White on SuperTehokasta :)) Arvostelussa vielä maininta: "Erittäin kaunis, hohtava turkki". Hippi alkaa siis pikkuhiljaa olla saanut turkkinsa takaisin marras-joulukuisen täystiputuksen jäljiltä, jee <3 Tosin föönauksen yhteydessä huomaa, että vielä se kuivuu hieman nopeammin mitä täysturkki, ehkäpä sitten toukokuun turneelle saadaan sellainen :)

Keli oli erittäin märkä ja kurainen ja meillä ekaa kertaa käytössä ulkomaannäyttelyreissuja varten ostetut "tossut", Hippi parka, osoittautuivat vielä paikoin jäisessä maassa erittäin liukkaiksi. Mutta vaihtoehtoja ei kauheesti ollut, koska halli jossa näyttelypidettiin oli maapohjainen, näky olisi varmaan ollut melkoinen jos olisin antanut pojan ensin kastella itsensä ulkona ja sitten tuonut hiekkapohjaiseen halliin, heh.

Samojedit Kokemäellä 30.3.2008 arvosteli Paula Rekiranta (jolta Hipillä on RYP1 sijoitus Hyvinkään ryhmiksestä viime vuodelta, ei tällöin arvostellut rotua) ja ROPiksihan hän meidän komistuksen laittoi :) VSP ja ainoa ERIn saanut narttu oli Hipin Iida-mummi, FIN MVA BH Ikiliikkujan Mary Lee, joka oli samalla ROP-VET ja myöhemmin Rekiranta valitsi Iidan vielä näyttelyn kauneimmaksi veteraaniksi, huimat onnittelut Sirpalle ja Iidalle vielä tätä tuhannetta kauttakin :)) Ryhmän 5 otti Pekka Teini ja pääsimme aluksi 9 parhaan joukkoon, joista 2 tiputettiin melko pian. 7 koiraa jäljellä joista tuomari mietti hieman kauemmin seuraavaksi lähtevää kolmikkoa. Jäimme vielä 4 parhan joukkoon ja Hipin lopullinen sijoitus oli RYP4, jee <3

On se vaan mukava näyttelykaveri tuo meidän Hippi, vaikka isossa kehässä olikin jotenkin ei Hippimäinen, eikä jaksanut täysillä panostaa esiintymiseensä, vaan kuunteli osan aikaa korvat päätä myöden takaa tulevia ääniä.. Myös eräs räksyttävä pystykorva joka koitti meitä päin hyökkiä useaan otteeseen isossa kehässä aiheutti hieman häiriötä, eikä sen katsetta tajuttu kääntää pois päin toisesta uroksesta vihjeestä huolimatta.. Tätä asiaa voisin kuvasarjalla valoittaa, mutta antaa nyt olla :) Onneksi ne ratkaisevat hetket sentään esiinnyttiin hyvin :)

Ja sitten päivän kuvasatoa, kuvia löytyy yhteensä toista sataa ja tässä muutama, ei niin kovin tarkkaan valittu :) 

FIN&EST&BLR CH Arttulan Diilitippi ROP, RYP4:

1427745.jpg

1427748.jpg

Hippi ROP&RYP4, Iida-mummi VSP, ROP&BIS-VET kera kasvattajan :

1427757.jpg

Ryhmäkehästä pois lähdössä:

1427767.jpg

Kiitos Sirppikselle vielä loistavasta matkaseurasta, olipa kiva päivä, näitä lisää :) Seuraava näyttely onkin nyt vasta Lahti KV 26.4.2008, tuntuupa taas pitkältä ajalta! Toukokuussa sit päästään kunnon turneelle taas :) Onneksi on paljon muita koiramaisia menoja tiedossa, mm. sammariyhdistyksen vuosikokous ensi lauantaina, viime vuotisesta olis tarkoitus tänne ennen sitä muutama sana ehtiä kirjata..