Eilen treenailtiin TOKOa Suomusjärven porukan kanssa. Koko jengi mukana..

Niitti meni aikast hienosti ja innokkaasti kun vertaa nyt pariin edelliseen kertaan. otettiin aika paljon seuraamista ja käännöksiä ja tempon vaihteluja runsaan palkan kera. Liikkeestä maahan menoa kertailtiin isoin avuin. Luoksetulo on Niitillä aina hirmu hyvä ja vauhdikas, nyt on vaan pari kertaa osunut jalkaan kun kierästää täydestä vauhdista suoraan sivulle, sitä(kin) työstämään seuraavaksi. Mut kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen pojan eiliseen motivaatioon ja suoritukseen.

Nuuka on Nuuka :) Sen kanssa olla mitään tosissaan otettu ja nyt pikkuhiljaa voitas alkaa työstämään ainakin malttia, että malttas hiukan pidempään kuin sen sekunnin verran. Äärettömän ahne se on ja sitä pitää oppia käyttämään hyväksi, vaikka nyt tuntuu että pikkuinen pää sekoa nameista liikaa. Sivulla Nuuka istuskelee ja syö namia ihan mukavasti, pikkuhiljaa ois nyt tarkotus pidentää aikaa.. ja maahanmenoa otetaan kuuri nyt. seuraamisesta ei haaveilla ennen kuin kontaktiin ja sivulla istukseluun saadaan malttia.

Hippi oli höslähäslä tuulella ja varmaan olin itse kanssa.. Saatiin kuitenkin otettua ihan mukava lyhyehkö treeni joka ainakin oli vauhdikas :) Hipin kanssa edistytään niin pikkuhiljaa, mut edistytään kuitenkin, luulinhan mä joskus etten voi ikinä pitää sitä vapaana treenikentällä ja nykyään edes ajattele sellaista. En ole koskaan pitänyt mitään treenipäiväkirjaa, joten on se hyvä että tulee tänne blogiin edes muutama rivi silloin tällöin kirjoteltua :)

Paikalle eksyi meidän onneksi myös Seija Vahtera kameroineen ja muutamia Seijan loisto-otoksia tässä, TOKOilua ja vahinko poseerauksia:

NiittiBiitti:

1448109.jpg

1448113.jpg

NuukaBuuka:

1448116.jpg

Nuukkis formuloi <3

1448123.jpg

Lemppari kuvani:

1448125.jpg

HippiDippi:

1448128.jpg

Hienoa seuraamista ja liikuntaa:

1448132.jpg

Loput kuvat mein pojista ja koko treeniporukasta koiruuksineen (pennuista kisaaviin) löytyy Seijan galleriasta, suur kiitokset niistä!!