Käytiin taas treenailemassa Komissuon koulun kentällä, ja jee! kaikki pojat meni omiin tasoihinsa nähden tosi kivasti!

Niitin kanssa seurailua ja liikkeestä maahanmenoja, isoilla avuilla ja lopuksi lähes olemattomilla (puoli vahingossa) ja nyt alkaa maahanmenot olla tosi nopeita ja oikeen tipahtaa alas. Jatkan vielä avuilla ettei tuu takapakkia taas.. Leikittiin ja riehuttiin kans aika paljon, että saatas se motivaatio huippuunsa. ja palkkasin paljon, mutta pääasia että hyvin meni!

Hipin kadonnut motskari ei kyllä enää oo kadonnut. se tekee ehkä innokkaammin kuin ikinä(?)! Kauheen ilosesti ja hyvin mukana koko ajan. Ihan perusjuttuja, seuraamista runsailla käännöksillä ja tempon vaihteluilla ja liikkeestä maahanmenoa (joka on vino, mutta siihen aletaan puuttua nyt kun on ensin löydetty tota motivaatiota taas). Ja taas Hippi leikki varsin innokkaasti mun kanssa ja palautti patukan käteen parikin kertaa, ihan loistavaa, vuos sitten se ois juossu sataakahtakymppiä metsään jos ois ollu vapaana ja saanu patukan! Hipin kanssa tosi pienistä asioista ja onnistumisista tulee niin hyvä mieli, sen kanssa on tehty niin paljon töitä ja edistyminen ollut niiiin hidasta ja vaihtelevaa.. 

Vikana Nuuka, joka sekin meni hienosti. Leikkimistä, sivulla istumista ja maahanmenoja. Nuukalla on yleensä joka välissä kenguruloikka, mut tänään poitsu malttoi taas jo paljon paremmin. Tokihan kenguruloikkia oli vielä jokatoisessa välissä, mut ei sentään joka! Pikkuhiljaa ja paljon malttiharjoituksia kotona (pitäs saada itsestä irti!).  Eka virallinen luoksetulokin, eli siis eka luoksetulo treenikentällä tehtiin tänään. Arkisena asiana se on tullut jo ihan tutuksi..Täysillä tuli ja heti sai palkan ja sen jälkeen vielä ohjasin namilla sivulle ja taas tuli palkkaa..   

Jäi sellanen olo, että on mulla hienot pojat! Ja kerrankin kaikkien osalta :) Nyt ne on ihanan väsyneitä..

Kiitos Seijalle treenin jälkeisistä kahvituksista :)

1450460.jpg