Viikonloppua vietettiin suuressa porukassa ja sitäkin suuremmassa koiralaumassa Ruostejärven leirikeskuksessa Tammelassa, joka tarjosi loistavat olot niin koirille kuin ihmisille. Lenkkeily maastot ja maisemat oli upeat, samoin treenimahdollisuudet/kentät ja mulla kamera KOTONA, harmittaa vieläkin... varsinkin kun tuli nähtyä paljon koiria ja sukulaiskoiria, joita ei niinkään muuten nää, esim. näyttelyissä tms. 

Lauantaiseen mölliTOKOon osallistui Hippi & Niitti mukavin tuloksin.

Hippi oli hieman väsynyt perjantaisesta illan vietosta ja suuressa mittelilaumassa kirmailusta ja hiukan tuntui loppua kohden myös palkattomuus häiritsevän ja otti myös häiriötä yleisöstä. Pisteitä lähti enimmäkseen antamistani kaksoiskäskyistä, joiden avulla liikkeet kuitenkin onnistuivat koiran viretilaan nähden hienosti. Tuloksemme ihan mukava ALO2 159p. sij. 7/13.

Niitin kanssa olin varma ettei tule mitään, kun pojan pää oli ihan sekaisin kaikista ihanista mittelitytöistä. Suureksi yllätyksekseni Niitti toimi kuin unelma ja suoritti liikkeet suurella innolla ja tuomarilta tuli kehut että on nimensä veroinen Dynamiitti. Niitin suorituksessa en voi moittia yhtään mitään, kaksi ylimääräistä askelta otti liikkeestä pysähtymisestä josta lähti piste ja hypyssä käytin pientä käsimerkkiä, koska sitä ei olla treenattu aikoihin.. muuten nappisuoritukset pikkumieheltä ja parasta oli tekemisen into joka koirasta näkyi. Niitin suorituksella vietiinkin sitten voitto ALO1 193p. sij. 1/13 :))

Niitti mölleissä:

2055864.jpg

Hippi makkaran syömättömyys kisassa (tarkoitus oli juosta tietty matka makkara suussa, niin että makkarasta ois vielä jotain jäljellä maaliin tultaessa, Hippi oli yksi harvoista, jollei ainoa, jolta tämä ei onnistunut..)

2055876.jpg

Lauantai-illan ohjelmaan kuului sitten synttäreiden juhlintaa ja yöunet jäivät melkosen vähäisiksi eikä sunnuntai aamun mätsärikehässä koirien esittäjä ollut kovin kehuttavassa kunnossa. Hipin kanssa juokseminen otti kunnon päälle, tulos kuitenkin isot PUN2, tästä kaikki kunnia Hipille, joka toimi rutiinin omaisesti kehässä, melkein ilman esittäjää :DD Nuuka kisaili pienissä koirissa loisto tuloksella SIN1 BIS3 :))  Niitti veti mätsärin ajan tyytyväisenä unta palloon huoneessamme.. :)

Päivänsankari kruunattiin ROP-pennuksi :)

2055889.jpg

illan juhlista:

2055892.jpg

2055898.jpg

Mätsäristä:

2055901.jpg

osa mittelilaumasta:

2055905.jpg

Nuuka BIS3

2055910.jpg

Kiitokset Eijalle ja muille loistavasti järjestetystä ja mukavan erilaisesta viikonlopusta!!

Kaikki tämän postauksen kuvat (c) Jaana-Maarit Perkkala