Tuomariksimme saimme saksalaisen Georg Waltherin, jolle olikin ilmoitettu arvosteltavaksi ennätykselliset 100kpl (tasan) mittelspitzejä.

Meiltä ensimäisenä kehävuorossa oli Nuuka. Kyseinen päivä oli samalla Nuukan 1-vuotis synttäripäivä ja pikku-ukko päättikin järjestää bileet kehässä :D Nuukan liikkuminen muistutti kengurun menoa ja tulokseksi JUN EH liikkeiden takia (jotka on parasta Nuukassa sen niin halutessa :D). Mutta nyt siis pompitutti, minkäs sille teet :))

Nuuka 1v. kasvattajaryhmässä Idan kanssa:
2097239.jpg

Junnu-luokan jälkeen olikin pitkä odottelu ennen valioluokan alkua.. Niitille toivoin kädet ristissä ERIä, edes sijoitusta isossa valioluokassa ei uskaltanut toivoa, varsinkaan kun turkki ei ole ehtinyt täysiin mittoihinsa vielä.. Niitti palkiittiin ERInomaisella ja sijoitus valioluokan 2. Ihan yli odotusten jo tähän mennessä ja muutaman veteraani uroksen esiintymisen jälkeen Paras Uros kehässä sijoitus oli edelleen 2!! Aikast kiva saavutus Nigelilta 100 mittelpsitzin erikoisnäyttelyssä VAL ERI2 PU2 <3

Kehässä with RöpötRumpaliRuttuinen:
2097245.jpg

Pitkän odottelun ja muutaman nartun esittämisen jälkeen Niitti ja Nuuka osallistuivat vielä kummatkin kasvattaja luokkiin. Damirazin kasvatajaluokka (Ykkösturva, Dynamiitti, Daiga Daigaduu & Ziirappi) palkittiin ROP & BIS-kasvattajaryhmäksi. Black Caesar's kasvattajaryhmä sijoittui kolmanneksi.
Niitin kehät jatkuivat vielä D. Ähäkutin jälkeläisryhmässä, joka jäi toiseksi häviten D. Täyskäden upealle kirjavallle ryhmälle, jonka Tanya Ahlman-Stocmari valitsi myöhemmin BIS-jälkeläisryhmäksi.

Damirazin ROP&BIS-kasvattajaryhmä:
2097247.jpg

Erikoisnäyttelyn 2008 PU2 & PN2 (puoli)sisarukset D. Dynamiitti & D. Tulisielu
2097241.jpg

Hieno päivä kaikkinensa!