4.10. Euroopan Voittaja näyttely 2008 & 5.10. Spitz erikoisnäyttely

Nuukan matka kohti Unkaria ja Budabestia alkoi tiistaina 30.9.2008. Suur kiitokset Teijalle vielä kerran, että otit Nuukan matkaan mukaan :))

Perillä Budabestissa matkalaiset olivat aikaisin perjantai aamuna (3.10.2008) ja linja-auto matkalla oli ehditty jo kokea monen moista, kuten bensan loppuminen vuoristossa. Onneksi spitz porukoilla aikaa levätä perjantaipäivä ja valmistautua kaikessa rauhassa lauantain koitokseen.

Lauantaina alkoi oma jännitys olla jo katossa ja aikaerosta ja aikatauluista ei tarkkaa tietoa, niinpä puhelin kulki uutisten toivossa mukana mm. saunassa.. ja sehän kannatti :) Viesti nimittäin kertoi että Nuuka junnuvoittaja ja koko Rodun Paras!! Ikää pikkumiehelle kertynyt juuri 11kk. Mittelspitzit (muun värisiä 13kpl, 7u, 6n) arvosteli Annamari Tarjan, Unkari. Tulos virallisemmin JUN ERI1 JUN-SERT ROP-JUN PU1 ROP, kyllä se vaan onkin hieno nuori mies :)

Kuvassa kaikkensa antanut äärimäisen väsynyt Nuukalainen Budabudassa, ei sitä enää jaksanut pitää korvia ylhäällä, saati seistä, mutta pääasia, että kehässä vielä jaksoi :)

2057317.jpg

Sunnuntaina sitten vuorossa vielä erikoisnäyttely jossa tuomaroi jo aiemmin tutuksi tullut (Helsinki 6.9.) Peter Machentas, saksalainen rotuspesialisti. Nuukan sijoitus aivan mahtava myös sunnuntaina; JUN ERI1 JUN-SERT ROP-JUN -> EST & HU JMVA!!

Onnea Teijalle poikien menestyksestä ja KIITOS!!

Reissumies saapui Helsingin satamaan tiistai-keskiviikko välisenä yönä ja Teijan epäilyistä huolimatta, että Nuuka olisi väsynyt jne. poika oli aivan oma itsensä kotiin päästyään, mistään ei huomannut että oli rankka reissu takana :) Ihana pieni Buukalainen.