Kohti Tallinnaa lähdimme jo perjantaina 13.2. kera Niitin. Matka seuranamme Mia & Hipin Igor poika (Arttulan Nasta Lautaan).

Lauantaina oli hienoa olla seuraamassa Viron ensimäistä samojedinkoirien erikoisnäyttelyä, jonka tuomaroi Matti Tuominen. Paljon hienoja koiria! Piti kuvata koko näyttely, mutta kameran tarkennusongelmien kanssa taisteltuani luovutin pentukehien jälkeen :/ Koko päivä viihdyttiin valkoturkkeja katsellen kuitenkin, Onnea upeille voittajille :) Illan ohjelmassa oli kävely vanhassa kaupungissa koirien kera, hotellin kylpyläpalveluiden hyödyntämistä ja ah niin ihanaa syömistä :)

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Niitin näyttelypäivä. Navigaattori pyöritti meitä aikansa pitkin Tallinnan keskustaa mutta lopulta löydettiin (ei niin hyvissä ajoissa) perille. Kaappasin vain koiran kainaloon ja repun selkään ja juoksin kehälle. Onneksi ne olivat sen verran myöhässä että ehdin tehdä pikaisen näyttelykunnostuksen Nigelille. Tallinnaan lähdimme alunperin viimeisen CACIBin metsästykseen, joka sitten tulikin jo aiemmin Turusta. Eli sitä kauan haaveiltua Eestin SERTiä metsästämään :)

Damirazin Dynamiitti: VAL ERI1 PU1 SERT CACIB ROP -> EE & BALT MVA <3 <3

Kiitos tuomarille, Linda Jurgens, Estonia :)

Niitin kanssa on kyllä ihanaa olla kehässä, sen onnellisempaa kehäkaveria saa hakea :)

Kehien ollessa ohi jo aamupäivällä, anoin nipun omien & vieraiden valionarvoja ja päätettiin ennen isoja kehiä (joissa ei menestystä tullut) lähteä Mian kanssa muutaman tunnin shoppailu reissulle, ihanat ALEt :))

Arttulan Nasta Lautaan 9kk:

Niitin palkinto pose: