Lunta on täällä nyt enemmän kuin varmaan koko talvena, tosin kovaa vauhtia se jo sulaa. Pellot ja aukeat paikat on jo melko lumettomia taas, mutta metsätiet ja metsien vierustoilla polviin saakka lunta. Melkoista lumessa tarpomista oli tän päivän lenkki joka tapauksessa, tässä muutama kuva vauhtihirmuista :)

1418735.jpg

1418737.jpg

1418738.jpg

1418740.jpg

Ihana lenkkeily ilma!

Niitillä on jo pitkään ollut tapana lenkeillä vapaana ollessaan hakea kontaktia ja seurailla omia aikojaan, tänään se ei oikein muuta tehnytkään. Aluksi tietty juoksi suurimmat höyryt pois, mutta urheasti Niitti hakeutui sivulle vaikka lunta oli paikka paikoin omiin polviini saakka, eli mittelin verran, hienosti pysyi vauhdissa mukana :) Nuuka mennä poukkoili vauvakarvoissa lumipaakut roikkuen ja Hippi teki tapansa mukaan omaa pidempää lenkkiään, nyt herra kuitenkin tuli harvinaisen usein kerjäämän herkkupaloja ja pyöri pitkiäkin aikoja meidän muiden kanssa, yleensä ku se on metsälenkeillä 50m säteellä ja kovin itsenäinen.

Huomenna lähdetään Hipin kanssa Kokemäelle näytelmiin, joten ilta kuluu taas koiran pesun merkeissä.. Ja pesemistä Hipissä riittää, ei ikinä uskois että se on viikko sitten pesty ja tän viikon on ollut lunta ja pakkasta.. Auton rasvat korvissa ja koko sammari ihan harmaa.. katotaan mihin Bio Groomin Super White:sta on..