Tänään käytiin treenailemassa Komissuonkoulun kentällä. Mukana oli Hippi&Niitti ja treeni seurana Mia ja noutajat Pimu ja Doris sekä Tanja ja bortsut Helmi ja Luna.

Niitin kanssa treenailut meni joten kuten, oli enemmän mukana tällä kertaa kuin maanantain treeneissä mut mut.. Perusasento oli kummasti hakusessa ja jäi viistoon taaksen tai liian kauas sivulle.. ihan uusi ongelma. Luoksetulossa tuli kyllä ihan oikeaan paikkaan ja pysähdyksissä myös jäi hyvin oikeaan paikkaan. Liikkeestä seiso onnistui hyvin, mutta maahanmeno oli melkein kuin oltas ekaa kertaa treenattu.. Se on ollut aika vahva liike, en oikein tiedä missä vika on nyt?! Otettiin sit maahanmenoa takapalkalla ihan suoraan sivulta.. koitti niissäkin fuskata ja vain etupää meni maahan.. lopuksi pari onnistunutta suoritusta sentään. Niitin kanssa on menty hiukan takapakkia nyt, mut toisaalta ollaan taas vasta heräilty treenaamaan talven jäljiltä, et pikkuhiljaa ja motivaation nostatus kuuri nyt aluksi. Voitas myös alkaa opetella jotain uutta liikettä ettei mene junnaamiseksi..

Hippi olikin sit tosi positiivinen yllätys mulle tänään. Sen kanssa treenaamisesta jäi oikeen hyvä mieli vaikkei mitään kummallista tehtykään. Ei olla otettu kuin noita 1-3min treenejä nyt ja tänään ekaa kertaa pitkään aikaan vähän pidempi. Hippi teki tosi hyvällä motivaatiolla ja innolla. Sain sen jopa leikkimään mun kanssa aivan uudessa paikassa, joka on yleensä ihan mahdotonta, aika paljon sitä saa ensin härnätä, mut onnistuhan se lopulta :) Lopuksi se jopa palautti patukan mulle käteen saakka, mitä ei kai oo tehny ikinä koko elämänsä aikana. sain vielä vaihdettua patukan nakkiin tosi nopeesti ja jäi tosi hyvä maku Hipin kanssa treenailusta, jee! Kuvia mein treeneistä Hipin osalta, kuvista kiitos Mialle!

Seuraamista joka kuvakulmasta:

1430772.jpg

1430783.jpg

1430785.jpg

Luoksetulo:

1430800.jpg

Leikkimistä (harvinaista herkkua Hipin kanssa):

1430864.jpg

1430809.jpg

Toivottavasti jatkuu Hipin kanssa samaan mallliin!