keskiviikkona lähdettiin Tanjan, Lunan ja Jaden kanssa lenkkeilemään; minä, Hippi, Niitti, Nuuka ja pienenpieni Voitto <3 on se reipas pikkubiigeli, hienosti painoi pari tuntia metsässä siinä missä muutkin :) Tosin ehkä vielä enemmän ihmisten tahtia kuin toisten koirien :)

015.JPG

041.JPG

Niitti on karsinut turkiaan nyt jo kk päivät ja nyt hän päätti vielä kirjaimellisesti heittää talviturkkinsa pois pulahtamalla hyiseen järveen.. Nooh, äkkiäkös karvaton koira täydessä vauhdissa ja auringon paisteessa taas kuivui :) Myös Hippi ja Nuuka hieman tutkivat puolisen metriä rannasta sulanutta järveä :)

kauniita märkiä koiria :)

102.JPG

124.JPG

127.JPG

Tanja sai hyviä kuvia taaisteluparista :)

15.4.09%20025.JPG

Pitkän lenkin jälkeen lähdettin vielä treenaamaan, seurueeseen liittyi vielä Kirsi ja belggaripojat Largo & Lurjus.

Aloitin Niitin kanssa. tehtiin vauvajuttuja ja vahvistettiin kontaktia. Ihan hyvin meni, mutta ei se vaan täysillä ole mukana vielä. jatketaan huisin hauskoilla vauvajutuilla. eikä lahjota etukäteen niinkuin Tanja sanoo :))

Seuraavaksi Nuuka joka on parhaimmillaan muutaman tunnin vapaana juostuaan (lue, ylimääräinen energia purettu, alkaa lähestyä normaalia, ei yliaktiivista viretilaa). Bugen bravuuri on kaukot (maahan-istu-maahan jne.) :) ei meiän matka ole kuin parikolme metriä, mutta hitto että Nuukasta on kivaa kun saa luvan kanssa vaihtaa asentoja ihan koko ajan. Hän oikeen hiettäytyy, edistämättä <3 Nyt säilyi maltti sen verran että uskalsin ottaa lyhyitä seuraamispätkiä myös. liikkeestä maahanmeno on myös Nuukan lemppareita, itse liike vaan ei oikeen oo vielä sitä mitä haetaan.. hiljaa hyvää tulee ja Nuuka alottaa agin alkeet toukokuussa myös, katotaan sit mistä tulee Nuukan "päälaji" :) (ite oon ihan pihalla niistä agitouhuista..)

Väliin paikallaanolo Lunan, Lurjuksen ja Niitin kanssa. Näin saman Niitin kuin joskus vuosi sitten :( pää pyöri ja ilmaa haisteltiin.. lähes koko ajan. On lähiaikoina ollut niin ihanan rauhallinen maassa ja sit taas yksitapaus muuttaa sen. Ei noussut, mutta voi kakka silti. NEUVOJA?!!?

Ja sitten CibbiHippi :) Hitto että se käy hyvällä vireellä :) Oltiin Hipille ihan uudessa paikassa reenaamassa (ollu sille yleensä onkelma, nuo uudet mestat) hienosti se veti. ALOn liikkeitä ja ohjaaja muisti hallita namikätensä ja liiat vartaloapunsa :) Ehkä sekin joskus oppii?! Ruutuun vein nakinpätkän palkaksi ihan nurtsille, kun on aiemmin ollu kipossa tai parkkikiekon päällä tms. palkka. Täysillä ruutuun mutta etsi nakin pätkää merkeistä, pöljä. ja myös ohjaaja ois voinu taas ajatella mitä kaikkea pieneltä sammarilta voi odottaa, mitä ei :) Mutta hyvä fiilis jäi Hipistä, jesjes!

TOKO-kuvia, Helmin kuvat mun ottamia, loput Tanjan.

192.JPG

200.JPG

Lurjus

1239956023_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hippi

15.4.09%20095.JPG

15.4.09%20094.JPG

15.4.09%20099.JPG

ja lopuksi autossa toisten treenien ajan nukkunut Voitto-poika tutustui suureen maailmaan ja treenaili myös, tottakai :)) 11,5-viikkoisen taidon näytteyteitä

näyttelyjuttuja

224.JPG

ja TOKOjuttuja

240.JPG

sekä posetusta :)

250.JPG

kuvia on toki lisää :)

ja Tanjan albumissa myös :)